BROUWERSHAVEN MARITIEM ONLINE

ADVERTEREN

Het is de bedoeling dat de bedrijven (de meeste bedrijven hebben  wel iets met watersporters of toeristen te maken, hun bedrijf kenbaar maken door middel van een pagina A4 en een x aantal foto’s. Hoe meer er meedoen hoe vaker de site bekeken zal worden er kan natuurlijk ook direct door gelinkt worden(en omgekeerd) naar de eigen site!

 

Je kunt zelf aanpassingen maken en foto’s veranderen zo vaak je wilt, de beheerder ziet wel voor af wat er geplaatst wordt en moet dit goed keuren dit om misbruik te voorkomen en de eenheid op de site te bewaren.

 

We mogen ook het havenbriefje wat de havenmeester aan passanten meegeeft aan de achterzijde bedrukken. Als u uw logo en bedrijfsnaam aan meld bij ons word dit ook door ons verzorgd en zitten hier geen verdere kosten meer aan. De kosten voor dit alles zijn 60,00 excl. btw  euro per jaar.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF: ONTVANG DE WEBCAM INLOGCODE EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN ?

 
X

WEBCAM BROUWERSHAVEN

 

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF: ONTVANG DE WEBCAM INLOGCODE, BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, DE LEUKSTE AANBIEDINGEN EN MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN.

 

Na het aanmelden ontvangt u een mailtje met een link ter bevestiging voor het aanmelden op de nieuwsbrief,  deze dient u te bevestigen, waarop u de inlogcode van de webcam krijgt.

 

Wrong password.